eco-nappy-pants-designs-lion_1024x1024eco-nappy-pants-designs-lion_1024x1024
eco-nappy-pants-designs-hedgehog_1024x1024eco-nappy-pants-designs-hedgehog_1024x1024
eco-nappy-pants-designs-hippo_540xeco-nappy-pants-designs-hippo_540x
eco-nappy-pants-designs-zebra_540xeco-nappy-pants-designs-zebra_540x
eco-nappy-pants-designs-racoon_1024x1024eco-nappy-pants-designs-racoon_1024x1024
eco-nappy-pants-designs-leopard_1024x1024eco-nappy-pants-designs-leopard_1024x1024
Pants_Size4_Group_1024x1024Pants_Size4_Group_1024x1024
Pants_Size5_Group_1024x1024Pants_Size5_Group_1024x1024
Pants_Size6_Group_1024x1024Pants_Size6_Group_1024x1024

ekološke pelene u obliku gaćica

PRIRODNO SUVE

Superupijajuće | Hipoalergenske | Održive

bolje za bebe, bolje za planetu, doniranje dela sredstava
Nagrađivane hipoelergenske pelene u obliku gaćica daju vrhunske rezultate. Ako vaša beba postaje sve aktivnija, vreme je da pređete na naše pelene u obliku gaćica.
*NOVI* dizajn s preslatkim crtežima životinja – stigle su pelene u obliku gaćica veličine plus 4!
*NOVA* unapređena specifikacija doprinela je da naše pelene za bebe u obliku gaćica dobiju najviše preporuka kada je reč o pelenama u obliku gaćica na tržištu. Ponosni smo na svoje preporuke koje uključuju Dermatest, Allergy Certified, FSC i Carbon Neutral Plant.
*NOVO* Uz pojas rastegljiv čitavom dužinom i mogućnost lakog kidanja sa strane naše pelene za bebe u obliku gaćica savršeno se brzo i lako menjaju.
*NOVO* sada sa brzosušećim slojem koji momentalno apsorbuje vlagu i zadržava je, te tako bebi obezbeđuje osećaj udobnosti.
*NOVO* Patentirana tehnologija s kanalićima obezbeđuje ravnomerno raspoređivanje tečnosti po peleni, pa pelene ne vise i do 12 sati su zaštićene od curenja.

Veličina pelena

Veličina 4 nilski konj i leopard:
9-15 kg

Veličina 5 zebra i lav:
12-17 kg

Veličina 6 jež i rakun:
15+kg

Bolje za bebe

Odobrene od strane dermatologa, Kit & Kin su hipoalergenske pelene za bebe biljnog porekla i vrhunskih svojstava. Naše pelene za bebe u obliku gaćica ne sadrže jake hemikalije i koriste nežne, supermekane materijale kako bi osetljiva koža vaše bebe bila zaštićena od problema kao što je pelenski osip. Zahvaljujući brzoupijajućem sloju, koji trenutno omogućuje suvoću, i patentiranoj tehnologiji kanalića za ravnomerno raspoređivanje tečnosti po peleni, bebina koža je i do 12 sati zaštićena od vlage usled curenja. A kako su rastegljive čitavim obimom, ne ometaju kretanje vaše bebe.

Bolje za planetu

Koristimo održive materijale biljnog porekla kako bismo doprineli okončanju zavisnosti od neobnovljivih resursa i očuvanju planete za vašu i buduće bebu. Naše superupijajuće jezgro sadrži gelove na biološkoj osnovi* i drvenu FSC® sertifikovanu pulpu koja je sasvim oslobođena hlora a potiče iz šuma kojima se održivo upravlja. Površinski sloj, spoljna obloga, granične manžetne oko nogu i punjenje napravljeni su od 100% održivih materijala. Proizvedene u fabrici koja ne emituje ugljenik, pelene za bebe u obliku gaćica Kit & Kin prirodan su izbor.
*Na osnovu bilansa mase

Donacije

Kupovinom svakog proizvoda postajete donator kroz Kit & Kin fondaciju. Zahvaljujući vašoj podršci pomažemo u zaštiti hektara i hektara ugroženih prašuma širom sveta i putem stipendija za obrazovanje, klinika za planiranje porodice i zdravstvenu zaštitu pružamo podršku ženama i deci koji žive u tim oblastima. Udruženim snagama, možemo dati stvaran doprinos.

Sertifikat
Beauty without bunnies

Kompanija Kit & Kin s ponosom ističe da je članica PETA (Ljudi za etički tretman životinja). Kupovinom proizvoda koji nisu testirani na životinjama doprinosite da se izvestan broj životinja sačuva od mučnih testiranja i patnji tokom čitavog života.
Da li brend koji vi koristite testira svoje proizvode na životinjama? Možete proveriti ovde

Nagrade

Koristi od proizvoda

Naša obaveza prema vama

Naši proizvodi su izrađeni bez: obrade hlorom, lateksa, losiona, mirisa, najčešćih alergena, ftalata, optičkih izbeljivača ili organotina (MBT, DBT, TBT)

Sastojci

Spoljašnji sloj: 100% održivi materijali
Unutrašnji sloj: 100% održivi materijali
Zaštitne manžetne oko nogu: 100% održivi materijali
Pojas: rastegljiv po čitavom obimu
Upijajuće jezgro: rastresita pulpa, potpuno bez hlora, FSC® sertifikovana i SAP biljnog porekla
Ambalaža: 100% održivi materijali

Ekološke pelene ili ekološke pelene u obliku gaćica?

Mnogi roditelji se često pitaju kada sa pelena treba da pređu na pelene u obliku gaćica. Istina je da se ovo svodi na lične razloge mame ili tate, ali voleli bismo da vam pomognemo da otkrijete još neke razloge. Dakle, koja je razlika između naših ekoloških pelena za bebe i ekoloških pelena u obliku gaćica?

Pelene imaju trake sa strane i potpuno se otvaraju. Ovo je zgodno kada želite da brzo promenite mokru pelenu a da bebi ne skidate pantalone i cipele. To takođe znači da se pelena može ponovo zalepiti.

S druge strane, naše ekološke pelene u obliku gaćica imaju rastegljive bočne stranice koje se mogu pocepati. Jednostavno ih navucite kao gaćice i skidajte tako što ćete ih rascepiti sa strane. Korisne su kod izgradnje samopouzdanja tokom navikavanja na nošu, jer omogućuju mališanu da sam svuče pelenu i koristi nošu bez pomoći mame i tate. Međutim,  roditelji naročito živahnih, aktivnih beba često se u mnogo mlađem dobu opredeljuju za pelene u obliku gaćica jer ih smatraju  pogodnijim za brzo oblačenje.