skincare-header-combination-1920-x-450-2

Za Bebu

Šampon i kupka

Obogaćen prirodno hranljivim biljnim ekstraktima poput manga i jagode, ovaj hipoalergenski šampon za bebe čini da koža i kosa bebe bude čista i hidrirana.

Penušava kupka za bebe

Obogaćena prirodnim i hranljivim biljnim ekstraktima poput šljive, manga, jagode i ginsenga, ova izvanredno penušava formula će doprineti da bebina koža ostane zdrava i hidratizovana.

Ulje za bebe

Mešavina 12 prirodno hranljivih ulja, uključujući ulja jojobe, ginsenga, šipka, kajsije i papaje, ova formula bez masti doprineće da bebe budu opuštene i srećne.

Melem za bebe

Mešavina prirodno hranljivih ulja i biljnih ekstrakata, ova krema za bebe vlaži, umiruje i štiti nežnu kožu od dalje iritacije.

Losion za bebe

Mešavina 12 prirodnih hranljivih ulja, ovaj umirujući, omekšavajući losion za telo za bebe pomaže u zaštiti njihove nežne kože od suvoće.

Za Mamu

Ulje za negu tela protiv strija

Mešavina 15 prirodno hranljivih ulja, uključujući ulje suncokreta, jojobe, jagode i mandarine, ova negujuća i umirujuća formula održava kožu elastičnom i bez strija.

Balzam za negu grudi

Zahvaljujući mešavini prirodno hranljivih ulja i ekstrakata bilja kao što su ruzmarin, kokos, laneno seme i ginseng, ovaj višenamenski balzam hladi, zaceljuje i štiti osetljive bradavice.

Puter za telo

Zahvaljujući mešavini prirodno hranljivih putera i ulja, ovaj izuzetno hidratantni, veoma gust i kremast prirodni puter za telo lako se upija i ne samo da neguje, umiruje i čuva suvu i osetljivu kožu.