Pelene-header-2300x450

Eko pelene za bebe

Eko pelene za bebe

Odobrene od strane dermatologa, Kit & Kin hipoalergenske pelene za bebe vrhunskih svojstava izrađene su od sirovina biljnog porekla.

Naše pelene ne sadrže jake hemikalije i koriste nežne, supermekane materijale kako bi osetljiva koža vaše bebe bila zaštićena od problema kao što je pelenski osip.

Zahvaljujući brzoupijajućem sloju, koji momentalno obezbeđuje suvoću, i patentiranoj tehnologiji kanalića za ravnomerno raspoređivanje tečnosti po peleni, bebina koža je bolje zaštićena od vlage usled curenja.

Ekološke pelene u obliku gaćica

Odobrene od strane dermatologa, Kit & Kin su hipoalergenske pelene za bebe biljnog porekla i vrhunskih svojstava.

Naše pelene za bebe u obliku gaćica ne sadrže jake hemikalije i koriste nežne, supermekane materijale kako bi osetljiva koža vaše bebe bila zaštićena od problema kao što je pelenski osip.

Zahvaljujući brzoupijajućem sloju, koji trenutno omogućuje suvoću, i patentiranoj tehnologiji kanalića za ravnomerno raspoređivanje tečnosti po peleni, bebina koža je i do 12 sati zaštićena od vlage usled curenja. A kako su rastegljive čitavim obimom, ne ometaju kretanje vaše bebe.

Kit & Kin višekratne pelene napravljene su od materijala prirodnog porekla. U proizvodnji se koriste nežni i supermekani materijali, prilagođeni za kožu beba i mališana.

Zahvaljujući materijalima, kao što su tencel i konoplja, višekratne pelene imaju brzoupijajući sloj i momentalno obezbeđuje suvoću. Upotrebom ovih materijala, Kit & Kin višekratne pelene apsorbuju 50% više nego pamuk.

Unutrašnjost pelena čini dupli umetak koji sprečava curenje, kao i peškir koji se lako rasklapa radi lakšeg pranja i sušenja. Implementiranjem ovakve tehnologije, koža beba je bolje zaštićena od vlage.

Kit & Kin je tu da omogući lepe snove, bez buđenja. Najmekše i najsuvlje višekratne pelene čekaju na vas da ih probate, jer i beba bira da reciklira!